Publicat la: 21.01.2019. 18:47 / 1.581 views

AGLOMERAȚIE LA IMPOZITE, PATRONI NEMULȚUMIȚI. SE SOLICITĂ UN GHIȘEU SPECIAL PENTRU PERSOANE JURIDICE

Nemultumire in randul oamenilor de afaceri buzoieni care trebuie sa stea la cozi interminabile, pentru a-si plati impozitele sau a li se elibera un certificat fiscal. Patronii solicita un ghiseu special dedicat societatilor comerciale, pentru a evita aglomeratia, avand in vedere ca sumele cotizate de firme sunt incomparabil mai mari decat cele virate de persoanele fizice.

bonuri ordineSituație neplăcută, la ghișeele Direcției de Finanțe Publice Locale. Reprezentanții   firmelor sunt nevoiți să stea la cozi cu orele, pentru a-şi plăti impozitele sau a li se elibera un simplu certificat fiscal. Asta din cauza faptului că nu există un ghișeu special, pentru persoanele juridice.

Aglomerația din primele zile ale anului, specifică, de altfel, pe holurile primăriei, amplifică frustrarea oamenilor de afaceri. Mai mult, pentru publicul larg, există mai multe posibilități pentru plata impozitelor. Pe lîngă biroul din Galleria Mall sau plata prin poștă, contribuabilii pot face plata și online. În timp ce patronii pot plăti numai la ghișeele din Palatul Comunal.

Din păcate, municipalitatea nici nu dispune de personal numeros. La ghișee nu se lucrează la capacitate maximă, astfel că timpul de așteptare pentru contribuabili este mare.

Un alt motiv pentru aglomerația din primele trei luni ale anului este că buzoienii preferă să astepte pe holurile primăriei, deși la birourile din Galleria Mall și-ar achita dările în numai cîteva minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!