Publicat la: 04.12.2018. 19:21 / 1.335 views

AGLOMERAŢIA SCHIMBĂ PROGRAMUL. PROBLEME LA ÎNMATRICULĂRI ŞI PERMISE AUTO

Odată cu apropierea Sărbătorilor, holurile de la Permise şi Înmatriculări Buzău devin neîncăpătoare. Începând de mâine, programul de primire a documentelor pentru înregistrarea autovehicuelor va fi modificat, astfel încât funcţionarii să poată face faţă unui număr cât mai mare de solicitări. Între timp, se aşteaptă suplimentarea numărului de examinatori auto, pentru a rezolva problema programărilor pentru probele practice.

permise 1Este foarte aglomerat în această perioadă la ghişeele Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto. Unii buzoieni stau la coadă cu orele pentru a depune acte, fie că au bonuri de ordine sau programare online.

Aglomerarea ghişeelor de către persoanele cu bonuri de ordine a fost şi motivul pentru care, începând de mâine, programul urmează să fie modificat. Cei cu tichete vor fi primiţi doar între orele 8.30 – 10.30, iar buzoienii cu programări online, după ora 10.30.

Şi pentru viitorii posesori de carnet de conducere sunt probleme. Programările pentru proba practică au ajuns chiar şi până la patru luni.

Deficitul de examinatori auto este completat şi de numărul record de candidaţi care vor să obţină permisul auto.

Funcţionarii de la Serviciul de Permise şi Înmatrculări se aşteaptă la un val şi mai mare de solicitări în perioada Sărbătorilor, când revin pentru vacanţă mulţi dintre buzoienii plecaţi în străinătate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!