Publicat la: 27.09.2017. 18:15 / 1.537 views

AGENDĂ PLINĂ PENTRU JANDARMII BUZOIENI. VOR FI MOBILIZAŢI LA MECIURILE DE LIGA I

Din această toamnă, stadionul din Crâng ar urma să găzduiască meciuri de Liga I. Chiar dacă siguranţa în interiorul arenei Gloria va pica în sarcina unei firme de pază, asigurarea unor măsuri speciale va figura şi în agenda jandarmilor buzoieni. Ei vor coordona forţele responsabile de menţinerea ordinii. La nivelul unităţii buzoiene există un deficit de 30 de jandarmi.

jandarmerie conferintaMutarea iminentă a celor de la Juventus Bucureşti aglomerează agenda Jandarmeriei buzoiene. Unitatea din oraş va trebui să coordoneze măsurile de asigurare a ordinii publice la aceste evenimente, chiar dacă firmele de pază vor fi cele răspunzătoare cu liniştea şi securitatea pe Arena din Crâng. Cel mai probabil, stadionul Gloria va găzdui primul meci de Liga I la mijlocul lunii octombrie.

Momentan, o comisie formată din cadre ale Jandarmeriei, de la ISU şi FRF desfăşoară verificări pentru omologarea stadionului din Crâng. În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă pentru spectatori, nu sunt mari probleme, spun jandarmii. Sunt câteva retuşuri pe care organizatorii de activităţi şi le-au asumat.

Ca şi cum activitatea instituţiei nu ar fi destul de încărcată, jandarmii sunt chemaţi, uneori, să intervină în tot felul de cazuri cât se poate de hilare. Zilele trecute, unitatea buzoiană a fost solicitată de un cetăţean ce reclama că a fost atacat, în plină stradă, de o pisică sălbatică.

Jandarmeria buzoiană se confruntă cu un deficit de personal de 30 de militari. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!