Publicat la: 04.08.2020. 18:17 / 216 views

AFIȘAJ DE PANDEMIE. INFORMAȚII PRIVIND PURTAREA MĂȘTILOR DE PROTECȚIE

După ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o nouă hotărâre privind măsurile de protecție împotriva Covid 19, autoritățile locale au obligația de a afișa Hotărârea în locurile publice.

statie masca 1Municipalitatea  Buzău s-a numărat printre primele din țară care, încă din luna aprilie, a luat decizia să recomande purtarea măștilor de protecție, atât în spațiile închise, cât și în zonele aglomerate.

În cursul zilei de astăzi, va fi lansată comanda către o tipografie pentru tipărirea unui număr suficient de afișe, care vor fi amplasate în locurile foarte populate din oraș.

De asemenea, vor fi distribuite și Asociațiilor de Proprietari pentru a fi afișate la intrările în bloc.

În continuare, autoritățile locale au sarcina de a verifica respectarea măsurilor de limitare a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2 și de a interveni acolo unde acestea sunt încălcate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!