AFARĂ CU „CHILOŢĂRAIA” DIN SPATELE PIEŢEI. COMERCIANŢI EVACUAŢI, ÎN ZONĂ SE VA FACE PARCARE.

AFARĂ CU „CHILOŢĂRAIA” DIN SPATELE PIEŢEI. COMERCIANŢI EVACUAŢI, ÎN ZONĂ SE VA FACE PARCARE.

Primăria va face o nouă încercare de a elibera intrarea dinspre strada Independenţei în Piaţa Centrală.

tarabe piata 2De mai mulţi ani, trotuarul este ocupat de tarabele vânzătorilor cu diverse produse cum ar fi şosete, chiloţi, papuci şi farfurii. 

Primăria i-a tolerat multă vreme pe comercianţii de mărfuri nealimentare, ba chiar, la un moment dat, i-a dotat şi cu tarabe noi. Cu timpul însă, numărul comercianţilor s-a mărit astfel că acum este ocupat tot trotuarul, de la strada Ostrovului până la liceul Mihai Eminescu. De data aceasta, Primăria este hotărâtă să cureţe locul.

O altă problemă, la fel de stringentă pentru primărie, o constituie autoutilitarele parcate tot pe Independenţei, folosite ca depozite pentru pieţari. Acestea ocupă zona permanent şi strangulează circulaţia rutieră.

Parcarea din această zonă va fi reamenajată iar autovehiculele-depozit vor fi înlăturate.

După 15 mai, buzoienii vor putea face cumpărături în mod civilizat în Piaţa Centrală, fără a se mai strecura printre tarabele de pe trotuar, iar din vară îşi vor putea parca maşinile şi pe strada Independenţei. (Corneliu Floriceanu)

Un comentariu la: “AFARĂ CU „CHILOŢĂRAIA” DIN SPATELE PIEŢEI. COMERCIANŢI EVACUAŢI, ÎN ZONĂ SE VA FACE PARCARE.

  1. Daca primaria doreste elberarea srazii Independentei de chilotari, de ce nu procedeaza la fel si cu celalti chilotari care isi desfasoara activitatea in „dughenele de termopan” amplasate in parcul central pe aleea ce duce din piata, catre biserica Sf. Ingeri ? Raspunsul de data aceasta il pot oferi eu cunoscand situatia,si anume ca dughenele cu pricina nu aprtin chilotarilor . Ele apartin unor „amarati” de politicieni gen Ciolacu, Birla, Burada ……….. Domnule primar si domnilor consilieri, dumneavoastra cum comentati ?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și