Publicat la: 30.10.2015. 20:11 / 2.745 views

ADRIAN PETRE PLEACĂ DE LA CULTURĂ. VA RĂMÂNE ŞEF PESTE FOTBALUL BUZOIAN

După ce a devenit vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, Adrian Petre a renunţat la conducerea Centrului Judeţean de Cultură şi Artă.

pete si neaguÎn locul său a fost numit cu delegaţie profesorul de canto şi tobe Ion Oancea, până acum şef de serviciu în cadrul instituţiei.

Ion Oancea va ocupa temporar acestă funcţie. Anul viitor se va organiza concurs.

Pe lângă funcţia de vicepreşedinte la CJ, Adrian Petre va rămâne şi preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal fără a exista o incompatibilitate între cele două posturi. În aceeaşi situaţie a fost şi Cristi Romanescu, vicepreşedinte la CJ şi conducător al federaţiei de tenis de masă.

Adrian Petre a ocupat postul de director al Centrului de Cultură şi Artă încă din anul 2012, iar în funcţia de şef al AJF a fost ales anul acesta.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!