ADRIAN MOCANU, AMENINŢAT CU EXCLUDEREA DIN PMP. PARLAMENTARUL AŞTEAPTĂ FAPTE

ADRIAN MOCANU, AMENINŢAT CU EXCLUDEREA DIN PMP. PARLAMENTARUL AŞTEAPTĂ FAPTE

Parlamentarul Adrian Mocanu a fost atenţionat că va fi exclus din Partidul Mişcarea Populară. Anunţul a fost facut de  preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, după ce deputatul a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală. Adrian Mocanu spune că votul sau s-a bazat pe indicaţiile date de Traian Băsescu, iar declaraţia lui Tomac este o glumă.

mocanuParlamentarul Adrian Mocanu va fi exclus din Partidul Mişcarea Populară, a anunţat preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, după ce deputatul buzoian a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

„Voi propune la primul Consiliul Executiv Naţional înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcţia de presedinte al PMP Buzău, precum şi excluderea din partid la primul Colegiu Naţional. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE şi UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democraţia parlamentară şi îşi fac legi după bunul plac”, a delarat, Eugen Tomac, preşedintele PMP.

Adrian Mocanu apare pe lista parlamentarilor care au votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală. Acesta explica faptul ca votul sau a venit în urma consultărilor cu Traian Băsescu, iar declaraţia lui Tomac ar putea fi o glumă. Mai mult decât atât, Adrian Mocanu le-a declarat jurnaliştilor Campus TV că aşteaptă faptele.

Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală a fost adoptat, luni, de Camera Deputaţilor cu 175 de voturi „pentru”, 78 voturi „împotrivă” şi o abţinere. PNL şi USR au anunţat deja că vor contesta Legea la Curtea Constituţională. Şi preşedintele Klaus Iohannis a criticat legea, spunând că social democraţii fac proiecte pentru Liviu Dragnea. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și