ADIO PROMOVARE ÎN PRIMA LIGĂ. HM BUZĂU A FOST UMILITĂ ASEARĂ. NEPTUN CONSTANȚA – HM BUZĂU 37-21 (18-9). IATĂ EXPLICAȚIILE PREȘEDINTELUI MILOȘ.

ADIO PROMOVARE ÎN PRIMA LIGĂ. HM BUZĂU A FOST UMILITĂ ASEARĂ. NEPTUN CONSTANȚA – HM BUZĂU 37-21 (18-9). IATĂ EXPLICAȚIILE PREȘEDINTELUI MILOȘ.

Umilință pentru echipa de handbal fete din Buzău. Nici vorbă de victorie, de vreo surpriză la Constanța. Lidera a șters pe joc cu Handbal Municipal Buzău. „E dureros dar trebuie s-o spun. A fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Nu știu ce s-a întâmplat, dar fetele noastre n-au jucat nimic. Foarte timide, temătoare, le tremurau mâinile pe minge. N-am avut nici o șansă, gazdele au condus tot meciul, la diferențe din ce în ce mai mari. Nu pot să dau nici măcar vina pe arbitri, ei au fost corecți, noi am greșit flagrant” a spus deznădăjduit președintele Ștefan Miloș. După aceeastă înfrângere, HM Buzău își ia adio de la promovarea în prima ligă. „Am mai spus-o, eu știam, doar pe unii i-a luat valul. N-avem nici echipă, nici finanțare pentru o echipă de primă ligă. Obiectivul nostru până la final va fi o clasare cât mai bună, eu sper măcar la locul 3” a adăugat Miloș. După înfrîngerea din derby, HM Buzău a trecut deja pe trei, fiind depășită de Slobozia. HM Buzău va juca duminică de la ora 11.00 la Sala Sporturilor cu Știința București, în ultimul meci al turului campionatului. „Dacă jucăm la fel de prost, nu-i batem nici p-ăștia” a avertizat Miloș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și