Publicat la: 01.08.2019. 18:28 / 1.289 views

“ADEVĂRAŢI BUZOIENI” VS. “DERBEDEILOR”. PSD + PMP = LOVE, ÎN CONSILIUL LOCAL

Edilul-şef Constantin Toma, sprijinit negreşit de aleşii PSD, a beneficiat de două voturi importante din barca opoziţiei, pentru a fi aprobat proiectul privind preluarea de către Primărie a pădurii Crângului. Este vorba despre consilierii PMP, care au mai votat alături de PSD şi la alte proiecte controversate dezbătute în şedinţele locale. De altfel, unul dintre aleşii partidului lui Traian Băsescu a început să fie o notă discordantă faţă de atitudinea opoziţiei la deciziile disputate în miniparlamentul buzoian.

gheorge pmpLa şedinţa de marţi, Gheorghe Vasile a pledat pentru propunerea initiaţă încă de acum trei ani de primarul Toma.    

Fără cele două voturi de la PMP, proiectul cu preluarea în administrare a pădurii Crâng ar fi fost la a doua tentativa eşuată, ceea ce l-a determinat pe primarul Constantin Tomas să le mulţumească public celor doi aleşi din opoziţie.

Dacă primarul Toma i-a catalogat drept “adevăraţi buzoieni”, din arcul opoziţiei consilierii PMP au primit apelativul de… “derbedei”.

Votul de marţi şi modul în care s-au poziţionat consilierii PMP arată o nouă alianţă ad-hoc în Consiliul Local Municipal, în lipsa colaborării pe plan local între PSD şi ALDE. De altfel, au trecut mai bine de patru luni de când ALDE nu mai are viceprimar la Buzău, perioadă în care, în ciuda protocolului de la nivel central, nu s-a ajuns la niciun consens cu privire la desemnarea unui nou viceprimar. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!