Publicat la: 19.02.2018. 19:31 / 4.412 views

ACUZAŢII GRAVE LA ADRESA UNUI MEDIC GINECOLOG. UN BEBELUŞ A MURIT ÎNAINTE DE A SE NAŞTE

Acuzaţii grave aduse de un buzoian la adresa unei doctoriţe, ginecolog la Maternitatea Buzău. Bărbatul o acuză pe Anca Şerbănoiu pentru faptul că nu a luat în serios sesizările cu privire la starea soţiei sale, însărcinată în 8 lun,i şi din acest motiv i-a murit bebeluşul. Conducerea unităţii spitaliceşti a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

caz gravida 3 siteClaudia Şerban are 34 de ani, iar vestea sarcinii a fost şi pentru ea, dar şi pentru soţul său, una extrem de fericită. Evoluţia bebeluşului a fost urmărită de medicul Anca Şerbănoiu, la cabinetul privat al acesteia. Totul a decurs perfect până pe data de 14 februarie, când mămica a simţit că bebeluşul său nu mai are aceeaşi activitate ca şi până atunci. Panicaţi, cei doi părinţi au mers la medic, unde au primit asigurări că totul este în regulă.

Tot la insistenţele părinţilor, medicul Anca Şerbănoiu ar fi decis să o oprească pe femeie pentru monitorizare. Totul s-a spulberat în doar câteva ore, când s-a constatat că inima bebeluşului a încetat să mai bată.

Supărarea tatălui este că, nici măcar atunci, medicul Anca Şerbănoiu nu a decis să ia măsuri urgente. A lăsat-o pe femeie să agonizeze peste noapte. Disperat, tatăl şi-a filmat soţia pe patul de spital şi a făcut imaginile publice.

Femeia a fost operată după aproape 20 de ore, dar numai după intervenţia medicului Neacşu şi a directorului spitalului, Claudiu Damian.

Conducerea spitalului a demarat o anchetă internă pentru a stabili cum s-a ajuns în această situaţie şi care este motivul pentru care medicul Anca Serbanoiu nu a reacţionat aşa cum trebuia.

Tatal a facut plângere penală pe numele doctoriţei şi urmează să îi faca plângere şi la Colegiul Medicilor. (Mirela Copariu)

Exista 4 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Laura spune:

  Trebuie ca familia sa fie alaturi de aceasta doamna pt ca a suferit si trebuie sprijinita de acum incolo.Pt ea e o durere imensa si nu trebuie sa clacheze

 2. Antonia Boboc spune:

  Despre Serbanoiu am auzit numai reclamații… Datorita barbatului ei si-a creat un nume, in rest… e varza! jos cu ea!

 3. Nicolae spune:

  DOCTORI DE NIMIC! SA VA FIE RUSINE! NUMAI LA BANI VA E GANDUL!! DACA NU VA BAGA OMU BANI IN BUZUNARE NICI NU VA UITATI LA EL! DUMNEZEU E MARE SI ARE GRIJA DE TOTI! RUSINE DOCTOR SERBANOIU ANCA! NU MERITI SA MAI PROFESEZI!!!!

 4. Andra spune:

  Astia sunt doctorii din Romania!!! A lasat copilul sa moara, nu a durut-o inima!!! Rusine Serbanoiu!!!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!