Publicat la: 08.11.2019. 19:23 / 762 views

ACUZAŢII GRAVE LA ADRESA A DOI MEDICI DIN MATERNITATEA BUZĂU. PĂRINŢII UNUI COPIL DECEDAT CER EXPLICAŢII

Acuzatii grave la adresa a doi medici din Maternitatea Buzau. Parintii unui bebelus care s-a nascut in unitatea spitaliceasca si a murit o luna mai tarziu in spitalul Marie Curie din Capitala, sustin ca copilul ar fi trait daca cele doua doctorite care i-au facut controlul mamei ar fi vazut ca sarcina femeii este intr-o stare grava. Tinerii au depus plangere la Colegiul medicilor din Buzau dar si la politie. Ei vor sa afle daca a fost vorba de o culpa medicala iar in acest caz, medicii care se fac vinovati sa fie trasi la raspundere.

maternitateAna Maria are 23 de ani si a dorit sa aduca pe lume un copil sanatos. Din acest motiv pe toata perioada sarcinii a fost supravegheata de un medic obstretician la cabinetul particular. In ultimul trimestru de sarcina, mai exact la termenul la care trebuia sa nasca, au aparut probleme medicale.

Dupa ce primul medic care a consultat-o a trimis-o acasa, la o saptamana femeia a revenit cu salvarea in Maternitate. De aceasta data a fost internata si doar atat. A doua zi dupa intrenare medicul care era de garda i-a facut ecografie si a vazut ca fatul avea dubla circulara de cordon ombilical iar lichidul amniotic era modificat.

Mai exact lichidul amniotic in care era meconiu a patruns in aparatul respirator al fatului si i-a degradat starea de sanatate asa incat la nastere bebelusul a primit scorul apgar 5. A fost  intubat imediat si pentru ca starea era din ce in ce mai grava a fost trimis la o clinica din capitala.
La o luna dupa transfer bebelusul a murit in clinica din Bucuresti. Parintii vor sa stie acum cine si unde a gresit.

Astazi , dupa ce si-au ingropat pruncul, parintii au depus plangere la Colegiul medicilor si au formulat o plangere penala pentru ucidere din culpa la politia municipiului Buzau.
Tatal bebelusului va da in judecata Maternitatea si va cere despagurbiri morale de o suta de mii de euro, bani pe care daca ii castiga vrea sa ii doneze pentru dotarea spitalului Marie Curie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!