ACUZAŢII DE PEDOFILIE ADUSE UNUI TÂNĂR. SESIZAREA, FĂCUTĂ DE O MĂMICĂ, PE FACEBOOK

ACUZAŢII DE PEDOFILIE ADUSE UNUI TÂNĂR. SESIZAREA, FĂCUTĂ DE O MĂMICĂ, PE FACEBOOK

Poliţiştii buzoieni au reţinut un tânăr de 25 de ani, suspect de pedofilie. Bărbatul a recunoscut la audieri că a acostat un puşti de 12 ani, căruia i-ar fi cerut să-i arate abdomenul şi lenjeria intimă. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru corupere de minori, iar tânărul va fi expertizat pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

pedofil siteAlerta s-a dat după ce mama băiatului a povestit pe o pagină de socializare ce i s-a întâmplat fiului ei de 12 ani. Băiatul ar fi fost acostat pe stradă în timp ce mergea la şcoală de un individ dubios. Şi nu a fost prima data când s-a întâmplat asta, mai spune mama. Şi în urmă cu două săptămâni s-ar fi întâmplat acelaşi lucru. Scandalizată de ce i s-a întâmplat fiului, femeia a răspândit între cunoscuţi necazul şi aşa au aflat şi poliţiştii. La două ore, individul a fost identificat şi a fost adus la audieri.

La poliţie au venit şi părinţii tânărului suspect.

Tânărul, spune mama sa, nu lucrează nicăieri, deşi este asistent kineto-terapeut. Are grijă de bunica lui şi este retras. După finalizarea audierilor, tânărul a fost dus la Spitalul de neuropsihiatrie Sapoca. Ulterior, a fost evaluat de comisia psihiatrică medico-legală care trebuie să stabilească dacă bărbatul avea discernământ la momentul faptei.

Momentul în care tânărul încerca să-şi convingă victima să îi arate abdomenul şi lenjeria intimă a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin. În imagini se vede cum suspectul merge lângă băiatul de 12 ani şi îi spune ceva. Elevul se întorcea de la şcoală iar pedofilul încerca să îl convingă să îl însoţească acasă la el, cei doi fiind vecini de cartier. Ei locuiesc la câteva blocuri distanţă unul de altul. Martorii povestesc că suspectul ar fi fost pălmuit la câteva momente după ce a trecut de magazin, de doi bărbaţi.

După ce specialiştii comisiei vor da un verdict, tânărul de 25 de ani ar putea fi audiat de procurori, asta pentru că pe numele lui este deschis un dosar penal pentru corupere sexuală a unui minor. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și