ACŢIUNI DE AMPLOARE ALE POLIŢIŞTILOR LOCALI. ALCOOL CONFISCAT ÎN FOSTA PIAŢĂ B90

ACŢIUNI DE AMPLOARE ALE POLIŢIŞTILOR LOCALI. ALCOOL CONFISCAT ÎN FOSTA PIAŢĂ B90

După ce mai mulţi telespectatori Campus TV au sesizat faptul că în fosta Piaţă B90 se vând ilegal băuturi alcoolice, poliţiştii locali au întreprins o acţiune în acest sens şi nu mică le-a fost mirarea când audescoperit cinci persoane care vindeau vin şi ţuică fără acte de provenienţă. Toată cantitatea de băuturi alcoolice a fost confiscată, iar vânzătorii au fost amendaţi.

comercianti siteÎn ultima perioadă, mai mulţi telespectatori ai emisiunilor Campus TV au sesizat faptul că în fosta Piaţă B90 se comercializează ilegal băuturi alcoolice. Poliţiştii locali au preluat aceste sesizări, iar astăzi au întreprins o acţiune în urma căreia au constatat că cele sesizate se confirmă.

Doar în cadrul acestei acţiuni, poliţiştii locali au descoperit  cinci comercianţi care au vândut vin şi ţuică fără documente de provenienţă.

Poliţiştii locali dau asigurări că astfel de controale se vor repeta perioadic pentru a-i depista pe cei certaţi cu legea. Mai mult decât atât, poliţiştii locali roagă buzoienii care mai au de făcut astfel de sesizări să apeleze Direcţia de Poliţie Locală la numărul 0238.955. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și