Publicat la: 13.11.2017. 19:28 / 707 views

ACŢIUNE DE AMPLOARE A POLIŢIŞTILOR LOCALI. ÎN DOUĂ ZILE, APROAPE O SUTĂ DE AMENZI

Acţiune de amploare a poliţiştilor locali pe linie rutieră, în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat. În doar două zile, agenţii au aplicat aproape o sută de amenzi. De asemenea, au fost depistate şi identificate  9 autoturisme abandonate.

actiune rutier 1În acest weekend, poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră au acţionat pentru dirijarea şi fluidizarea traficului rutier pe străzile pe care se toarnă covor asfaltic nou. De asemenea, agenţii au fost cu ochii pe şoferii care nu respectă legislaţia în privinţa opririlor şi staţionărilor. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că şoferii opresc în continuare pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi, în plină intersecţie, ori în staţiile de autobuz. Ca de obicei, şoferii au căutat diferite pretexte pentru a se scuza.

Poliţiştii locali pe linie rutieră au aplicat aproape 100 de amenzi şi au identificat 9 autoturisme abandonate.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria controalelor pe linie rutieră pentru a se asigura că şoferii vor respecta participanţii la trafic, dar şi normele rutiere. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!