Publicat la: 04.12.2017. 19:30 / 915 views

ACCIDENTELE S-AU ŢINUT LANŢ. LA CILIBIA, DOI TINERI AU MURIT

Seria accidentelor a continuat pe tot parcursul week-endului prelungit. Unul a fost provocat sâmbătă seara de o şoferiţă neatentă care s-a răsturnat cu maşina şi a ajuns în rondul de la intersecţia cu cartierul Orizont. Un altul, de altfel şi cel mai grav, a avut loc la Cilibia, iar în urma coliziunii doi tineri de 23, respectiv 17 ani, şi-au pierdut viaţa.

acc rond acc tir

Sâmbătă seara, din cauza neatenţiei şi a vitezei, un autoturism VW Passat s-a răsturnat în rondul de la Orizont. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, cele două persoane din vehicul ieşind singure din maşină. Isprava îi aparţine unei tinere şoferiţe de 19 ani din Vintilă Vodă.

Din primele verificări efectuate la locul accidentului a reieşit că tânăra de 19 ani, din Vintilă Vodă, care circula din direcţia Mărăcineni către Buzău, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se. Maşina s-a oprit apoi în rondul de la cartierul Orizont, foarte aproape de statuie.

Un alt accident, extrem de grav s-a petrecut în această dimineaţă la Cilibia. Doi bărbaţi din Vâlcea au murit, după un impact între o autoutilitară şi un camion. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Evenimentul rutier s-a produs pe DN2B, în jurul orei 06:30. Din primele verificări efectuate la faţa locului de poliţişti a reieşit că o autoutilitară condusă de un bărbat de 23 de ani, din judeţul Vâlcea, pe DN 2B, din direcţia Buzău către Brăila, în afara localităţii Cilibia a intrat in coliziune cu un autocamion ce se deplasa în aceeaşi direcţie şi era condus de un barbat în varsta de 37 de ani, din Ploieşti. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei, în vârstă de 23 de ani precum şi a unui pasager din aceasta, în vârstă de doar 17 ani.

Poliţiştii atrag atenţia şoferilor cu privire la necesitatea respectării normelor rutiere şi a vitezei legale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!