Publicat la: 18.12.2017. 19:30 / 1.344 views

ACCIDENT SPECTACULOS, PE CENTURA BUZĂULUI. EVENIMENTUL, SURPRINS DE CAMERELE VIDEO ALE UNEI BENZINARII

accident variantaÎncă un accident auto produs din cauza neasigurării corespunzătoare. Doi pensionari din Galaţi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită frontal, în dreptul cimitirului de lîngă Fabrica de Bere.

Evenimentul rutier s-a produs în momentul în care şoferul a virat stânga, fără să se asigure, iar maşina a fost lovită de o camionetă încărcată cu lemne. Şoferul camionetei a declarat că, deşi nu rula cu viteză excesivă, nu a mai avut timp să evite coliziunea.

Imaginile teribilului eveniment rutier au fost surprinse şi de o cameră de supraveghere din zonă. Se vede clar cum şoferul Opelului de culoare roşie efectuează o manevră neregulamentară, moment în care este izbit de autoutilitara ce se deplasa regulamentar. În urma impactului, cei doi ocupanţi ai autoturismului, şoferul de 64 de ani şi soţia de 55 de ani, au ajuns la spital.

Şoferul autoutilitarei, un vrâncean de 28 de ani, a scăpat teafăr în urma coliziunii şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din cauza accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens, mai multe zeci de minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!