Publicat la: 27.11.2017. 19:30 / 855 views

ACCIDENT RUTIER PE SPIRU HARET. IMPACTUL, ÎNREGISTRAT DE O CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

Accident grav, duminică dimineaţa, pe strada Spiru Haret, din Buzău. Impactul, produs pe fondul neacordării de prioritate în intersecţie, s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 56 de ani. Ambii şoferi implicaţi vor fi cercetaţi de poliţie, unul pentru neacordarea priorităţii, celălalt pentru nerespectarea regimului de viteză.

accDin imagini, se vede cum şoferul Daciei roşii, un buzoian de 56 de ani, nu acordă prioritate şi se aventurează în intersecţie fără să se asigure corespunzător, în prealabil. Din impactul violent între cele două autoturisme, maşina de fabricaţie românească a fost spulberată transformîndu-se într-un morman de fiare. În urma coliziunii, autoturismul de culoare neagră a lovit un al treilea vehicul, parcat lângă bordură.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie iar şoferul Loganului a trebuit să fie descarcerat de către o echipă de la ISU. El a fost transportat la spital în stare stabilă. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul Drager iar rezultatele au fost negative.

În urma nefericitului eveniment rutier, ambii şoferi sunt cercetaţi de poliţişti. Șoferul Loganului pentru neacordare de prioritate iar cel al Volkswagenului pentru nerespectarea regimului de viteză. De-a lungul timpului, în intersecţia respectivă s-au produs mai multe accidente grave. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!