Publicat la: 31.07.2015. 19:19 / 4.936 views

ACCIDENT MORTAL LA VINTILĂ VODĂ. O DOCTORIŢĂ A OMORÂT UN BICICLIST.

Un grav accident rutier s-a petrecut ieri după-amiază în localitatea Vintilă Vodă. Un bărbat în vârstă de 48 de ani care mergea cu bicicleta către casă a încercat să vireze dreapta de pe DJ 203 K pe o uliţă, moment în care a fost acroşat de o maşină care circula regulamentar din sens opus. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit pe loc. La volanul maşinii se afla o femeie în vârstă de 37 de ani, medic de familie în Vintilă Vodă.

accident mortal 1Biciclistul în vârstă de 48 de ani circula pe contrasens, pe DJ 203 K, din direcţia Buzău către Vintilă Vodă. Cu doar câţiva metri înainte de intrarea în curtea casei, bărbatul a virat la dreapta, moment în care a fost lovit în plin de o maşină de teren la volanul căreia se afla medicul de familie din comună, Crenguţa Barbu.

Şoferiţa a încercat să evite coliziunea şi a lovit o altă maşină parcată pe marginea drumului, însă nu a mai reuşit. Impactul a fost atât de puternic, încât biciclistul a fost aruncat la câţiva metri distanţă de locul accidentului şi a murit pe loc. Rudele bărbatului au sosit imediat la locul accidentului dar nimeni nu a mai putut face nimic.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că principalul vinovat de producerea accidentului a fost biciclistul care nu s-a asigurat în momentul în care a tăiat, practic, drumul pentru a ajunge acasă. Oamenii legii nu exclud, însă, varianta potrivit căreia şi şoferiţa să fi circulat cu viteză foarte mare.

Şoferiţa, în vîrstă de 37 de ani are domiciliul în comuna Săpoca, însă lucrează ca medic de familie în comuna Vintilă Vodă unde are grijă de pacienţii din două sate. Martorii spun că ieri, cînd s-a întîmplat nenorocirea, femeia plecase de la cabinetul medical după ce îşi încheiase programul de consultaţii, iar biciclistul i-a ieşit brusc în faţa maşinii.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. IOAN spune:

    CONDOLEANTE FAMILIILOR, CONSULTANTA JURIDICA DE SPECIALITATE IN VEDEREA OBTINERII DAUNELOR URMARE A CAZURILOR DE MALPRAXIS,ACCIDENTELOR RUTIERE SI DE MUNCA FARA COSTURI TEL. 0767751836

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!