Publicat la: 16.05.2018. 18:07 / 939 views

ACCIDENT ÎN MUNICIPIU. CIOCNIRE FRONTALĂ, PE STRADA GÂRLAŞI

Două persoane au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, în urma unui accident auto produs într-o intersecţie din municipiu. Evenimentul rutier a fost surprins şi de camerele de supraveghere din zonă.

accidentPe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum o maşină, la volanul căreia era o şoferiţă, intră direct pe contrasens, fără să acorde prioritate. Zgomotul produs de impact i-a alertat pe riverani care au ieşit degrabă în stradă, să vadă ce se întâmplă. Şoferul celeilalte maşini, un buzoian de 41 de ani, nu a mai avut timp să efectueze nicio manevră, pentru a evita impactul. Riveranii spun că, din cauza maşinilor parcate în zonă, vizibilitatea este redusă.

În urma evenimentului rutier, atât şoferiţa vinovată, cât şi conducătorul auto au ajuns la spital. Cele două autovehicule au fost distruse aproape în întregime, din cauza impactului frontal

Dacă va fi găsită vinovată, şoferiţa ar putea rămâne fără permis, pentru neacordare de prioritate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!