ACCIDENT GRAV PE FRĂSINET. O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA

ACCIDENT GRAV PE FRĂSINET. O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA

Un accident rutier extrem de grav s-a petrecut în această dimineață pe trecerea de pietoni, pe strada Frăsinet din municipiul Buzău, în zona complexelor comerciale. O femeie de 70 de ani a fost grav rănită, fiind resuscitată, după ce o autoutilitară a lovit-o chiar pe zebră. În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

acc frasinet 1 acc frasinet 2

Accidentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 8.00. Din primele date a reieșit că femeia se angajase în traversarea tstrăzii regulamentar, pe trecerea de pietoni, din zona complexelor comerciale. Șoferul unei autoutilitare care susține că nu a văzut-o pe femeia în vârstă de 70 de ani și a lovit-o în plin. Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost aruncată câțiva metri.

În primă fază, femeia a fost preluată de Ambulanță pentru îngrijiri medicale, după care, în ciuda eforturilor medicilor, femeia a decedat la Spitalul Județean Buzău.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs accidentul rutier și din ce motiv nu a văzut-o șoferul pe femeie. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Educatie

‘’Uniți suntem puternici!‘’

19.01.22 19:45 Ultima modificare 19.01.22 17:49

Astăzi, timp de două ore, cursurile școlare au fost suspendate în majoritatea unităților de învățământ din județ. Cadrele didactice au supravegheat elevii și le-au explicat…