Publicat la: 23.05.2017. 18:11 / 2.251 views

ACCIDENT GRAV LA VERNEŞTI. IMPACT ÎNTRE O MOTOCICLETĂ ŞI MAŞINA PRIMĂRIEI PÂRSCOV

Un grav accident de circulaţie produs astăzi, pe DN 10, la ieşirea din Verneşti, s-a soldat cu rănirea unui motociclist de 28 de ani şi a iubitei sale, de 21 de ani. Evenimentul s-a produs în momentul în care un autoturism a virat la stânga, fără ca şoferul să acorde prioritate de trecere motocicletei. Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

acc vernesti moto 3Coliziunea s-a produs în faţa unui parc auto de la intrarea în comuna Verneşti,  Un autoturism care aparţine Primăriei Pârscov venea dinspre Buzău şi se îndrepta către Cândeşti. În dreptul parcului auto, şoferul a virat stânga, fără să acorde prioritate de trecere unei motociclete care venea din sens opus. Întreaga scenă a fost surprinsă pe o cameră de supraveghere montată în zonă.

În coliziunea care s-a produs în faţa unui parc auto de la intrarea în Verneşti a fost implicat autoturismul Cielo al Primăriei Pârscov, în care se aflau şoferul Primăriei, Marcel Neagu, şi secretarul comunei, Neculai Calen.  Maşina a lovit cu putere motocicleta condusă de un bucureştean de 28 de ani, în spatele căruia se afla iubita acestuia, de 21 de ani, din Unguriu.  Din impact, cei doi au fost aruncaţi de pe motocicletă. Tânăra a rămas întinsă până la sosirea ambulanţei, în timp ce bărbatul a reuşit imediat să se ridice. Amândoi au fost transportaţi la spital cu răni, în stare mai gravă fiind tânăra, care a suferit leziuni la coloana vertebrală. 

Evenimentul de astăzi seamănă izbitor cu cel produs sâmbătă după-amiază, pe şoseaua de centură, în zona magazinului Dedeman. Un tânăr de 36 de ani, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu motocicleta într-o maşină condusă de o constanţeancă de 67 de ani. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!