Publicat la: 22.04.2019. 18:28 / 1.033 views

ACCIDENT GRAV LA RÂMNICU SĂRAT. TREI PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier petrecut sâmbătă după amiaza pe DN2 E85 la ieşirea din municipiul Râmnicu Sărat. În urma incidentului rutier au fost avariate trei maşini traficul fiind blocat mai bine de o oră.

acc ramnic 1Impactul unui BMW de lux cu un alt autoturism a fost deosebit de violent, o a treia maşină implicată în accident fiind avariată uşor.

Anchetatorii ajunşi la locul incidentului rutier încearcă să stabilească dinamica accidentului deoarece există foarte multe urme  lăsate de pneuri pe carosabil.

Din primele.cercetări a reieşit că accidentul a fost produs de către un şofer de 46 de ani din Iaşi care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Grebanu.

Ulterior impactului,masina condusă de ieşean a ricoşat în autoturismul condus din sensul opus de către o femeie de 37 de ani tot din Iaşi.

Trei persoane au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale, conducătorul auto din Grebănu, şoferiţa din Iaşi şi pasagerul spate din autoturismul acesteia, un minor de 7 ani.

S-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!