Publicat la: 20.04.2017. 17:34 / 2.257 views

ACCIDENT GRAV, LA GĂLBINAŞI. UN TÂNĂR DE 26 DE ANI A AJUNS LA SPITAL

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o dubiţă, la ieşirea din Gălbinaşi către Buzău, pe DN 2B. Bărbatul ar fi pătruns pe carosabil, din neatenţie, moment în care a fost lovit de autoutilitară.

acc galbinasi 2Tânărul de 26 de ani a fost transportat la spital, la scurt timp după accident, şi se află în stare gravă. El se deplasa pe partea dreaptă a drumului, pe DN 2B, dinspre Gălbinaşi către Buzău, moment în care a fost acroşat de o autoutilitară. Din cercetările poliţiştilor de la rutieră a reieşit că vina îi aparţine pietonului, care nu s-ar fi asigurat în momentul traversării. Buzoianul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

La volanul autoutilitarei se afla un gălăţean de 26 de ani care plecase către Italia. În urma testului cu aparatul Drager s-a constatat că şoferul nu consumase alcool. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!