Publicat la: 30.08.2018. 18:28 / 925 views

ACCIDENT GRAV LA COMISOAIA. BILANŢ: UN MORT ŞI DOI RĂNIŢI

Accident grav pe DN 2 E85, în zona Comisoaia, între Buzău si Râmnicu Sărat, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi decesul pasagerei din primul autoturism.

accident comisoaiaNenorocirea s-a produs pe DN2 E85 pe raza comunei Racoviţeni în zona Crucea Comisoaiei ,o zonă  periculoasă unde se produc frecvent accidente foarte grave.

Un bărbat de 59 ani din Râmnicu Sărat, în timp ce conducea un autoturism a pătruns de pe un drum lateral pe DN 2 E85 fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula de la Buzău către Râmnicu Sărat şi era condus de un râmnicean în vârstă de 33 de ani.

În urma impactului violent  dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi decesul pasagerei din primul autoturism, în vârstă de 56 de ani.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului în vârstă de 33 de ani a rezultat o concentraţie alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!