Publicat la: 18.10.2018. 18:29 / 713 views

ACCIDENT GRAV LA CĂLDĂRUŞANCA. TREI PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL

Un accident rutier s-a produs azi, pe DN2 E85, pe raza localităţii Căldăruşanca.Vina aparţine şoferului unei utilitare care, din imprundenţă, a încercat să întoarcă maşina fără să se asigure corespunzător.

acc caldarusanca 2 acc caldarusanca 1

Din primele date ale poliţiei, o autoutilitară a întors pe partea carosabilă a DN2 E85, moment în care a fost acroşată de un autoturism care circula de la Buzău spre Bucureşti. Şoferul oprise pe marginea drumului să se intereseze de preţul kilogramului de varză şi a fost îndrumat către un depozit din apropiere. A încercat să întoarcă dubiţa pe DN2, moment în care a fost lovit de un Audi care circula regulamentar. Un martor al accidentului a alertat imediat autorităţile, sunând la 112.

În urma impactului violent, autoutilitara s-a răsturnat, însă şoferul a scăpat teafăr din eveniment. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre trei persoane din autoturism, care, în urma leziunilor suferite, au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.

În urma evenimentului rutier, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, preţ de câteva zeci de minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!