Publicat la: 10.07.2017. 18:53 / 1.048 views

ACCIDENT CUMPLIT LA MIHĂILEŞTI. TREI VICTIME ŞI TREI MAŞINI AVARIATE

Patru tineri din Bacău care se întorceau de la mare au văzut moartea cu ochii pe DN2 E85 la iesirea din localitatea Mihăileşti. Un tânăr chinez de 24 de ani, domicilat în Ilfov, a încercat o depăşire rsicantă si a ajuns pe contrasens chiar în maşina de Bacău, după ce a ricoşat dintr-un TIR. În urma accidentului terbil, trei persoane au ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean Buzău.

acc mihailesti 1Impactul s-a produs duminică după-amiază la ieşirea din Mihăileşti către Cioranca. Cetăţeanul chinez în vârstă de 24 de ani, pe o porţiune de drum aflat în lucru, a încercat să facă o depăşire, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o un Volkswagen Touran. Cele două maşini au fost grav avariate în urma impactului frontal.

Şoferul chinez, care se afla singur într-un Logan, a leşinat în urma şocului, fiind scos pe braţe de martorii care au oprit când au văzut grozăvia.

Din cealaltă maşină care circula regulamentar, doi tineri de 29 şi 30 de ani, soţ şi soţie, au fost grav accidentaţi la membre şi la cap, suferind multiple traumatisme. Cele trei victime au fost transportate de urgenţă la spital.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală dn culpă. Din primele cercetări a reieşit că şoferul chinez a fost vinovat de producerea accidentului.

În urma accdentului rutier traficul a fost blocat pe DN2 E85 mai bine de o ora. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!