Publicat la: 04.07.2018. 18:52 / 1.238 views

ACCIDENT AUTO ÎNTRE ZOREŞTI ŞI VERNEŞTI. TREI PERSOANE AU SUFERIT RĂNI UŞOARE

Accident care putea avea un sfârşit tragic, azi, pe DJ205, între Verneşti şi Zoreşti. Trei persoane au fost rănite uşor, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma evenimentului rutier, traficul în zonă a fost întrerupt câteva zeci de minute.

acc vernesti 1Un şofer de 36 de ani, din Stîlpu, la volanul unui Citroen, pe fondul neatenţiei şi a vitezei, a intrat în coliziune cu autoturism Audi, ce se angajase în efectuarea manevrei de viraj la stânga.

În urma impactului,  autoturismul condus de tînărul de 36 de ani a ieşit în afara carosabilului şi s-a oprit într-un podeţ, rezultând rănirea conducătorului auto şi a unui pasager. Şoferul autoturismului care se angajase în viraj a declarat că semnalizase din timp, dar că tânărul din Stâlpu circula cu viteză mare.

Două persoane au fost  transportae la spital, imediat după accident, cu răni uşoare. Şoferul autoturismului de fabricaţie germană a scăpat numai cu o contuzie serioasă, la braţul stâng.

În urma evenimentului rutier, traficul pe sensul Verneşti-Zoreşti a fost blocat mai multe zeci de minute. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!