Publicat la: 31.08.2017. 18:36 / 2.634 views

ABSOLVENŢII DE 10, RECOMPENSAŢI DE MINISTER. 26 DE TINERI, PREMIAŢI LA INSPECTORATUL ŞCOLAR

Au luat 10 pe linie la capacitate şi bacalaureat iar astăzi au fost recompensaţi pentru performanţa lor şcolară. 26 de tineri buzoieni au primit bani, în cadrul unei festivităţi care a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar.

premiere 2Cei mai buni absolvenţi buzoieni de la examenele naţionale din această vară au avut, din nou, emoţii la festivitatea de premiere organizată la sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar. Ei au fost întâmpinaţi chiar de Florina Stoian, aflată în ultimele zile de mandat la şefia educaţiei buzoiene, după ce a fost demisă.

24 de elevi care au luat 10 la capacitate şi 2 absolvenţi de liceu cu 10 pe linie la bacalaureat au primit plicuri cu bani şi diplome. 1.000 de lei a fost stimulentul pentru absolvenţii de gimnaziu, iar ceilalţi doi tineri au fost recompensaţi cu câte 3.000 de lei.

Pe lista celor premiaţi pentru media 10 la evaluarea naţională s-au aflat 9 absolvenţi de la Colegiul Hasdeu, 7 de la Şcoala nr. 11, câte 2 de la Liceul Pedagogic şi Şcoala nr.15 şi câte un elev de la şcolile nr. 1, 7 şi 12 din municipiul Buzău. Şi de la Şcoala nr. 1 din Râmnicu Sărat a fost premiat un elev.

Cei 2 absolvenţi de liceu cu media 10 la Bacalaureat au absolvit Colegiul Naţional B.P.Hasdeu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!