Publicat la: 19.03.2019. 19:16 / 364 views

A VENIT CIRCUL! CIRCUL ALVES FACE POPAS LA BUZĂU

O săptămână de adrenalină şi suspans la Buzău. Circul Alves a sosit la Buzău şi şi-a instalat marele cort în apropierea cartierului Orizont. Artiştii au pregătit pentru buzoieni acrobaţii, momente de suspans, dresură de ponei dar şi surprize pentru copii.

circ alvesCircul Alves, aflat în turneu prin ţară a ajuns şi la Buzău şi a campat la intrarea în oraş, pe bulevardul Unirii Nord, în apropierea cartierului Orizont.

Marele cort a fost deja instalat şi îşi aşteaptă oaspeţii.

Artiştii au pregătit un spectacol fascinant, cu adevărat senzaţional pentru spectatorii buzoieni, iar pentru cei mai mici dintre ei în arenă vor prinde viaţă personaje din desene animate, care îi vor face să râdă cu gura până la urechi.

Timp de o săptămână, va fi câte o reprezentaţie pe zi, iar în week-end, câte două.

Biletele au preţuri modice, cuprinse între 20 de lei pentru copii şi 30 pentru adulţi.

Buzoienii vor petrece clipe minunate alături de artiştii de circ, care vor prezenta momente de mare suspans, momente comice, acrobaţii şi dresuri de animale. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>