Publicat la: 11.05.2017. 17:33 / 1.702 views

A TRECUT ORGANIGRAMA. CEI 300 DE POLIŢIŞTI LOCALI VOR FI CONCEDIAŢI DIN NOU

Consiliul Local Municipal a aprobat astăzi în şedinţă extraordinară organigrama, numărul de personal şi statul de funcţii din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Buzău. Poliţiştii locali aflaţi în litigiu cu Primăria nu se regăsesc în noua organigramă, care cuprinde doar 135 de posturi. Începând de luni, aceştia vor primi preavize pentru a doua oară, urmând să fie concediaţi definitiv.

clm vot 1În şedinţa ordinară din 28 aprilie, cu aportul unui consilier local PSD şi unul de la ALDE, s-a ajuns la balotaj în privinţa proiectului de hotărâre pentru aprobarea organigramei, a numărului de personal şi a statului de funcţii din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului.

Din acest motiv, a fost convocată şedinţa extraordinară CLM de astăzi, iar votul a fost repetat.

De data aceasta, alianţa de la Primărie a funcţionat şi cei doi consilieri au votat în rând cu colegii lor de partid.

Majoritatea a fost îndeplinită şi proiectul a trecut, cu toată opoziţia unora dintre consilieri.

Proiectul a fost supus aprobării şi a trecut, cele 4 voturi împotrivă şi trei abţineri, fiind insuficiente pentru stoparea acestuia.

Odată ce a fost validată, hotărârea va începe să-şi facă efectul încă de luni.

Cei 300 de poliţişti locali se pregatesc să intenteze un nou proces primăriei.

Dacă va fi implicată într-un nou proces, Primăria se va baza pe toate aprobările şi avizele obţinute de la instituţiile abilitate, inclusiv avizul de legalitate emis de curând de Instituţia Prefectului Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Ionu spune:

  Asa vrea dom Primar , el crede ca daca a abrogat vechea hot. de CLM , fraierii de judecatori nu vor merge cu procesul mai departe . Este un om imposibil si nu va mai sta mult in primarie .

 2. Dan spune:

  Eu unul nu mai înțeleg cine,cum si ce se votează in CLM.Buzau.
  Se arunca la gunoi o sentință a instanței???
  Așa ne modernizează primarul din Buzău?
  E mai rău decât a fost înainte?
  Nici o hotărâre a instanței nu mai are valoare?
  Așa a decis PSD.-ul?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!