A sosit bradul! Primul pom de iarnă a fost transplantat la Palatul Comunal.

A sosit bradul! Primul pom de iarnă a fost transplantat la Palatul Comunal.

Primul brad de Crăciun din acest an a fost amplasat deja în fața Palatului Comunal. Cel de-al doilea urmează să fie plantat la Obelisc, chiar dacă aici nu se va mai construi un orășel al copiilor. Cei doi brazi au fost donați de doi buzoieni din oraș pentru a înfrumuseța Sărbătorile de Iarnă.

Conform obiceiului, creat încă din primul an de mandat, viceprimarul Ionuț Apostu a lansat din vreme solicitarea de donație către Municipalitate a doi brazi frumoși, care să devină pomi de Crăciun la Palatul Comunal și la Obelisc.

Primăria a primit multe mesaje de la buzoienii din oraș și din județ, iar primul brad ales să fie pom de Crăciun la Palatul Comunal, a fost extras de lucrătorii de la Urbis Serv dintr-o gospodărie aflată pe strada Răscoalei 1907

Donația a fost făcută de o familie care deține un lanț farmaceutic buzoian și este un brad frumos, înalt și cu coroana bogată, un exemplar de peste 70 de ani.

Transportul bradului până pe Platoul Dacia a fost făcut cu oarecare dificultate, datorită mărimii exemplarului, dar a ajuns cu bine și a fost amplasat în locașul special, făcut cu mulți ani în urmă.

În următoarele zile, bradul de Crăciun va fi împodobit cum se cuvine, cu globuri strălucitoare, figurine, cadouri și cu sute de luminițe multicolore.

Cel de-al doilea brad va fi amplasat în Crâng, la Obelisc, acolo unde, în anii normali, era construit un orășel de basm pentru copiii buzoienilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și