Publicat la: 31.03.2015. 19:27 / 4.423 views

A MURIT PE STRADĂ. SCENE CUTREMURĂTOARE PENTRU TRECĂTORI.

Buzoianul de 69 de ani se afla azi la prânz la intersecţia bulevardelor Nicolae Bălcescu cu Unirii.

prim ajutorI s-a făcut rău, a căzut din picioare şi s-a lovit puternic la nivelul feţei. Speriaţi, trecătorii l-au stropit cu apă şi au sunat imediat la 112. Două echipaje, de la Ambulanţă şi SMURD au încercat timp de 45 de minute să-l readucă la viaţă pe bărbat. Fără succes însă.

Din primele informaţii, bărbatul era cardiac, dar suferea şi de diabet. Echipajele medicale au descoperit în buzunarul bărbatului indicii ale unor astfel de afecţiuni.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. În urma autopsiei, medicii vor stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!