Publicat la: 05.07.2019. 18:33 / 1.916 views

A INTRAT CU MAŞINA ÎN GARDUL POLIŢIEI. S-A RĂSTURNAT ÎN FAŢA PRIMĂRIEI

Un accident mai puţin obişnuit s-a produs, joi seară, pe drumul european E85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău. Un şofer de 49 de ani din localitate a pierdut controlul volanului pe drum drept, a traversat benzile de pe celălalt sens de mers, a rupt gardul postului de poliţie şi s-a răsturnat pe trotuar în faţa primăriei. Accidentul a fost surprins pe o cameră de supraveghere montată în zonă.

masinaAccidentul s-a petrecut pe drumul european E85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, ieri după-amiază.

Pe imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere montată în zonă se vede cum şoferul a pierdut controlul volanului pe drum drept, a traversat benzile de pe celălalt sens de mers, a rupt gardul postului de poliţie şi s-a răsturnat pe trotuar în faţa primăriei.

Bărbatul de 49 de ani care se afla singur în maşină a scăpat doar cu o sperietură. Poliţiştii au stabilit că şoferul consumase alcool, dar aparatul alcooltest a indicat o valoare sub limita de la care se consideră infracţiune.

Bărbatul a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile iar firma de asigurări va fi nevoită să suporte pagubele produse.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs într-o secundă de neatenţie, şoferul fiind preocupat de casetofon, moment în care a pierdut controlul volanului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!