Publicat la: 31.10.2014. 20:49 / 4.718 views

A INTRAT CU MAŞINA ÎN GARDUL EPISCOPIEI. ŞOFERULUI I S-A FĂCUT RĂU LA VOLAN

Accidentul din rondul de la Episcopie a speriat trecătorii.

acc episcopieiPe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum maşina încetineşte, după care porneşte în forţă direct în gard.

Potrivit martorilor şi poliţiştilor care au demarat o anchetă, şoferului în vârstă de 34 de ani din Buzău i s-a făcut rău şi a leşinat la volan.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe Strada Transilvaniei. Un buzoian de 24 de ani care conducea un BMW a intrat în plin într-un autoturism Dacia Logan, al cărui  şofer  a încercat să întoarcă fără a se asigura. Şoferul vinovat, un bărbat de 49 de ani din Verneşti, a ajuns la spital.

În urma testelor cu aparatul Drager a rezultat că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!