Publicat la: 28.10.2019. 19:28 / 1.031 views

A ÎNCEPUT REABILITAREA PE TRANSILVANIEI. FABRICA DE BERE – IEŞIREA SPRE VERNEŞTI, PRIMUL TRONSON

Strada Transilvaniei, tronsonul între fabrica de bere şi ieşirea spre Verneşti, a intrat în lucrări de reparaţii. Primele intervenţii au fost deja efectuate în weekend. Potrivit primarului Toma, dacă vremea o va permite, asfaltarea ar fi gata într-o lună.

drum lucru 3 drum lucru 1

După ce în weekend au fost făcute câteva lucrări de pregătire, astăzi echipele de muncitori de la Urbis au reapărut în zonă, pentru a decoperta şoseaua. Șantierul a început la ieşire din municipiu, spre Verneşti.

Celălalt tronson, mult mai problematic, între fabrica de bere şi bulevardul Unirii, va fi reabilitat, din 2020, cu fonduri europene, graţie unui proiect în care sunt incluse şi alte artere principale din oraş.

Pentru noile lucrări de pe strada Transilvaniei se va organiza şantier şi în zona rondului de sub podul de la fabrica de bere. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!