Publicat la: 28.03.2018. 18:25 / 725 views

A ÎNCEPUT CAMPANIA DE PLOMBARE A STRĂZILOR. S-A RELUAT ŞI “CURĂŢENIA DE PRIMĂVARĂ”

Veste bună pentru şoferii buzoieni. Odată ce ploile s-au oprit, iar temperaturile au crescut, angajaţii Urbis Serv a ieşit pe străzile din municipiul Buzău şi au reînceput să astupe craterele formate în carosabil pe timpul iernii. De asemenea, în cartierele municipiului s-a demarat şi campania de curăţenie de primăvară care va dura, cel mai probabil, până pe 15 aprilie.

plombari 1În ultimele zile, pe mare parte dintre străzile din municipiul Buzău, şoferilor aproape că le era imposibil să circule fără să intre într-o groapă. Din cauza stratului de asfalt foarte vechi şi a materialului antiderapant folosit, pe străzile din oraş s-au format adevarate cratere. Echipajele Urbis au ieşit pe teren şi au încept campania de plombare.

De asemenea, în aceste zile a fost reluată şi campania de curăţenie anunţată de municipalitate în urmă cu două săptămâni, dar care s-a oprit din cauza vremii capricioase. Cel mai probabil, echipele din teren vor termina curăţenia în jurul datei de 15 aprilie, după Sărbătorile Pascale.

În aceste zile, până la finalul săptămânii, vor ajunge la URBIS SERV mai multe utilaje performante care îi vor ajuta pe angajaţi pe teren, atât în campania de plombare, cât şi în cea de asfaltare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!