Publicat la: 14.03.2017. 18:58 / 911 views

A ÎNCEPUT CAMPANIA DE CURĂŢENIE. BUZOIENII SUNT INVITAŢI SĂ PARTICIPE LA ACŢIUNI

Primăria Buzău a început, astăzi, campania de curăţenie de primăvară. Timp de o lună, se va lucra intens la înfrumuseţarea spaţiilor verzi, toaletarea copacilor şi salubrizarea domeniului public. Edilul-şef Constantin Toma face un apel către cetăţeni să contribuie şi ei la acţiunile programate până la Sărbătorile de Paşti.

curatenie 1Campania de curăţenie a început cu acţiuni în zona centrală a municipiului, pe strada Aleea Trandafirilor. Muncitorii de la Urbis au început cu amenajarea spaţiilor verzi din jurul copacilor. În următoarea lună se va lucra intens în toate cartierele oraşului.

Primarul Constantin Toma face un apel către locuitorii municipiului să se implice şi ei în înfrumuseţarea zonelor din jurul blocurilor şi să menţină curăţenia pe domeniul public.

Campania „Împreună pentru un Buzău curat de Sfintele Paşti” se va încheia în data de 14 aprilie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!