Publicat la: 27.02.2020. 20:03 / 1.839 views

A FOST TĂIATĂ PANGLICA LA POD. PRIMUL AUTOBUZ CARE A TRECUT PE PASARELĂ A FOST UNUL ELECTRIC.

Joi a fost tăiată panglica inaugurală la pasarela Horticolei. Podul a fost redeschis circulaţiei rutiere şi pietonale, după ce a fost reabilitat şi modernizat. Primul autobuz care a trecut pe pasarelă a fost unul electric, aşa cum va avea şi Buzăul în curând.

pod 1Spre bucuria tuturor buzoienilor, şoferi, biciclişti sau doar pietoni, s-a dat undă verde circulaţiei pe pasarela Horticolei.

După ce a fost reabilitat integral şi a fost modernizat, podul este ca şi nou, aşa că s-a crezut de cuviinţă să fie inaugurat prin tăierea unei panglici.

Primarul Constantin Toma, împreună cu viceprimarul Ionuţ Apostu şi cu reprezentanţii constructorului, au executat cu precizie operaţiunea aşa că, începând de joi, pasarela Horticolei este redată din nou comunităţii.

Primele autovehicule au trecut pe pod imediat după redeschiderea lui, iar printre ele s-a aflat şi un autobuz electric, primul de acest fel din Buzău.

Dacă pasarela Horticolei a fost redată circulaţiei rutiere şi pietonale, pentru cele două poduri de la Marghiloman mai este de aşteptat.

Probabil că podul rutier va fi gata în termenul stabilit, dar pentru cel care trece peste calea ferată vor fi probleme.

Circulaţia trenurilor nu poate fi oprită în perioada lucrărilor aşa că, probabil, se va lucra doar în anumite intervale de timp, perioadă în care va trebui întrerupt curentul electric în cablurile de alimentare pentru locomotive. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!