Publicat la: 27.12.2018. 18:07 / 2.288 views

A FOST MĂRIT BUGETUL LOCAL. DATORIA PENTRU ÎNCĂLZIRE S-A REDUS CU 8 MILIOANE DE LEI

Astăzi, convocat în şedinţă de îndată, Consiliul Local Municipal a validat dispoziţia primarului referitoare la majorarea bugetului local. Municipiul Buzău a primit de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice suma de 8 milioane lei, rezultată din sumele defalcate din TVA. Banii vor fi destinaţi pentru alimentarea continuuă cu energie termică pentru buzoienii racordaţi la RAM.      

clm decUnicul punct de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal a fost proiectul de hotărâre pentru validarea unei dispoziţii emise de primarul municipiului.

Este vorba de majorarea bugetului local pe anul în curs cu o sumă de bani rezultată din sumele defalcate din TVA, alocată de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice.

Aşadar, din cele 14 milioane de lei împrumutate de la Ministerul de Finanţe pentru subvenţionarea gigacaloriei în această iarnă, vor fi scăzute cele 8 milioane făcute cadou la sfârşit de an tot de la Guvern.

Banii economisiţi astfel se vor regăsi la capitolul investiţii din bugetul anului viitor şi vor fi folosiţi pentru realizarea proiectelor Municipalităţii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!