Luna și conferirea. A fost convocat CLM-ul pe luna februarie

Luna și conferirea. A fost convocat CLM-ul pe luna februarie

A fost convocată ședința ordinară a CLM pe luna februarie. Va fi aprobată modificarea 1 a bugetului local pe anul în curs. Consilierii vor hotărî dacă va fi preluat personalul medical din creșele publice în structura medico-sanitară a administrației locale.

Primarul Constantin Toma a convocat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal pe luna în curs în ziua de joi, 29 februarie, la ora 11.

Pe ordinea de zi figurează 26 de proiecte de hotărâre plus capitolul Diverse, la numărul 1 fiind propusă conferirea titlului de „Cetățean de Onoare al Municipiului Buzău” domnului Adrian Alexandru Badea.

Este cea de-a treia conferire consecutivă din ultimile trei luni a titulaturii unor buzoieni care fac cinste orașului nostru, de această dată unui doctor inginer, președinte al Academiei Oamenilor de Știință din România.

Printre proiectele specifice administrației locale se mai numără și încetarea asocierii Primăriei cu firma Elcar Gid SRL și aprobarea prețului necesar pentru reabilitarea și modernizarea Patinoarului.

Tot joi vor fi supuse aprobării și PUZ-ul pentru realizarea unui HUB de transport și autobază la ieșirea din oraș către Brăila, dar și actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea colegiului Eminescu.

Ca deobicei, ședința CLM va putea fi urmărită integral on line pe site-ul oficial al Primăriei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și