Publicat la: 29.08.2014. 19:00 / 4.583 views

A FOST BĂGAT ÎN SPITAL DUPĂ O BĂTAIE. AU TRECUT ANII, DAR BĂTĂUŞII N-AU FOST PEDEPSIŢI

In ianuarie 2012, Paul Vasile, soţia, fiul şi nora sa au fost atacaţi in curtea casei de familia unor vecini pe fondul unor certuri cauzate de un teren.

BATAIEÎn urma altercaţiei, capul familiei a fost grav rănit  după o lovitură cu o armă albă în zona feţei.

În urma loviturilor primite, bărbatul de 60 de ani a avut nevoie de o operaţie la cap la Spitalul Floreasca din Capitală.

Gravitatea loviturilor încasate este dovedită de certificatul medico-legal care recomanda spitalizare şi îngrijiri medicale pentru o perioadă de 80 de zile.

Bărbatul, împreună cu familia sa, au depus plângere la poliţie împotriva agresorilor si s-a întocmit dosar penal. Barbatul este suparat că de aproape 3 ani dosarul este plimbat între instanţe, iar cei vinovaţi sunt bine merci.

Familia victimei vrea ca agresorii să plătească în faţa legii. În urma bătăii bărbatul a rămas cu multiple sechele.

Agresorii bărbatului au vândut casa în care locuiau în momentul scandalului, dar continuă să îi ameninţe cu bătaia pe membrii familiei Vasile.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!