Publicat la: 05.06.2020. 18:19 / 520 views

70% DIN DRUMURILE JUDEȚENE, ASFALTATE ÎN 4 ANI. BILANȚ AL PREȘEDINTELUI CJ

În cei 4 ani de când se află la conducerea Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu susține că s-au asfaltat 70 la sută din drumurile județene. Asta înseamnă 700 de kilometri, din cei o mie din județul Buzău. Mare parte dintre lucrări s-au desfășurat chiar în ultimele luni, în ciuda crizei prin care a trecut întreaga țară.

drum 2drum 3

Din fonduri proprii, guvernamentale sau europene, Consiliul Județean Buzău a reabilitat în ultimii 4 ani 70 la sută din drumurile din județ, adică aproximativ 700 de kilometri.

În ciuda crizei prin care a trecut întreaga țară în ultimele luni, mare parte dintre lucrări s-au desfășurat chiar în această perioadă, iar pentru acest lucru președintele Neagu a mulțumit echipei din Consiliul Județean.

Președintele Consiliului Județean dă asigurări că lucrările de infrastructură vor continua și vor fi finalizate conform programului stabilit. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!