Publicat la: 29.01.2019. 19:11 / 798 views

70 DE CAZURI DE GRIPĂ. ŞI AFECŢIUNILE RESPIRATORII SUNT ÎN CREŞTERE

Numărul cazurilor de gripă în judeţul Buzău a ajuns la 70. În majoritatea situaţiilor, sunt diagnostice date după consultarea pacienţilor, doar şase dintre ele fiind confirmate de testele de laborator. Şi numărul afecţiunilor respiratorii a crescut în ultima săptămână. Restricţiile de acces în spitale rămân în vigoare.

pediatrie 2Astăzi, responsabilii Direcţiei de Sănătate Publică au anunţat evoluţia cazurilor de gripă şi a afecţiunilor respiratorii raportate în ultima săptămână la nivelul întregului judeţ. Sunt zeci de pacienţi diagnosticaţi cu gripă iar aproape 3.000 de persoane au fost înregistrate cu afecţiuni respiratorii.

În ultimele cazuri de gripă confirmate de laborator avem de-a face cu trei minori, care au fost internaţi pe secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Virusul a fost contractat de la un copil la altul, ei fiind spitalizaţi în acelaşi salon.  

În tot acest context, rămân valabile restricţiile de acces pentru aparţinători, în toate unităţile spitaliceşti, în ciuda nemulţumirilor exprimate de mulţi dintre vizitatori.

De la începutul sezonului, la nivelul judeţului Buzău, au fost raportate aproape 30.000 de cazuri de infecţii respiratorii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!