Publicat la: 14.11.2019. 19:40 / 406 views

600.000 DE LEI PENTRU SĂRBĂTORI. CONSILIUL JUDEŢEAN A SUPLIMENTAT BUGETUL

Consiliul Judeţean Buzău suplimentează cu 100.000 de lei bugetul pentru organizarea unor evenimente dedicate Zilei Naţionale a României şi pentru sărbătorile de iarnă, astfel că administraţia judeţului va avea la dispoziţie 600.000 de lei pentru acţiunile ce vor avea loc în luna decembrie.

paradaAutorităţile judeţene fac pregătiri pentru sărbatorile de iarnă. Se anunţă o paradă spectaculoasă de 1 Decembrie, vehiculele militare fiind scoase în centrul Buzăului spre a fi admirate de la cei mai mici până la bunici.

Bugetul acordat de autorităţile judeţene a fost suplimentat. În şedinţa de joi a Consiliului Judeţean Buzău, bugetul pentru sărbătorile de iarnă a fost majorat cu 100 de mii de lei.

600 de mii de lei vor fi cheltuiţi pentru evenimentele de 1 Decembrie şi sărbătorile de iarnă. Odată suplimentat bugetul, Moş Crăciun va putea ajunge la 12 mii de copii din tot judeţul.

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi şi la Primăria Buzău. Primarul Constantin Toma promite un sfârşit de an încărcat de surprize, cu concerte în aer liber, tradiţionalul târg de Crăciun şi Orăşelul Copiilor din Parcul Crâng. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!