Publicat la: 04.08.2020. 18:30 / 728 views

55%, PROCENTUL DE PROMOVARE LA TITULARIZARE. 51 DE CANDIDAȚI AU LUAT NOTE SUB 5

Puțin peste jumătate dintre candidații din județul Buzău au obținut note peste 7 la examenul de titularizare din acest an. Este vorba despre 188 de persoane care vor avea posibilitatea să ocupe un post de titular în învățământ, în cadrul etapei de repartizare a posturilor.

titularizare 6A fost înregistrată o singură notă de 10, obținută la religie de un tânăr candidat, Alin Negoiță. Au mai existat o notă de 9.95 și două de 9.90, la limba și literatura română.

De asemenea, o sută de candidați au note între 5 și 7, având posibilitatea să obțină un post de suplinitor.

La polul opus se află 51 de candidați, care au avut note sub 5.

Candidații nemulțumiți de evaluarea lucrărilor pot depune contestații astăzi, până la ora 21:00, dar și mâine, până la ora 12:00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!