49 DE BLOCURI VOR FI REABILITATE TERMIC. PRIMĂRIA A REUŞIT PRELUNGIREA EXECUŢIEI CU UN AN

49 DE BLOCURI VOR FI REABILITATE TERMIC. PRIMĂRIA A REUŞIT PRELUNGIREA EXECUŢIEI CU UN AN

Reuşită a Primăriei Buzău care a obţinut prelungirea cu un an a execuţiei proiectului de reabilitare termică, a 49 de blocuri din municipiu.

bloc reabilitareLucrarea poate fi realizată acum şi în 2016, după ce iniţial termenul limită fusese decembrie 2015. Cea mai mare parte a banilor provin din fonduri europene nerambursabile.

Primarul a dat o veste proastă locatarilor a şase blocuri din municipiu, care au fost tăiate de pe listă:

În perioada următoare se va ţine licitaţia pentru desemnarea firmei care va executa reabilitarea termică a blocurilor, ceea ce presupune inclusiv schimbarea feroneriei de la ferestre şi balcoane. 

3 Comentarii la: “49 DE BLOCURI VOR FI REABILITATE TERMIC. PRIMĂRIA A REUŞIT PRELUNGIREA EXECUŢIEI CU UN AN

  1. Stau la ultimul etaj al unui bloc din micro 14 si de doi ani de cand am achizitionat apartamentul doamna de la asociatia de proprietari ne tot promite ca o sa inceapa proiectul.acum la ultima ploaie apa se infiltrase in tavan la dormitor si se scurgea prin lustra existand riscul unui incendiu dar oricum nu intereseaza pe nimeni.am sa fac tot posibilul desi este peste purerea mea financiara sa chem o firma de specialitate si sa imi rezolv singur problema ca doar acoperisul blocului este numai al meu asa cum spun toti vecini.

  2. Multumim pentru completare!

  3. Reabilitarea termica inseamna, nu doar in acte, pe langa schimbarea feroneriei (geamuri, usi) si izolarea exteriorului, si izolarea subsolului (planseului parterului) dar si a plafonului de la ultimul etaj.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și