Publicat la: 15.07.2019. 18:03 / 501 views

43 DE NOROCOŞI, DUPĂ CONTESTAŢII. PROCENTUL PROMOVAŢILOR A CRESCUT LA APROAPE 74,5%

Rezultatele contestaţiilor depuse la examenul de bacalaureat au adus veşti bune pentru zeci de absolvenţi de liceu din judeţul Buzău. După corectarea lucrărilor, 43 de tineri, respinşi iniţial, s-au regăsit pe lista celor promovaţi la examenul maturităţii.

rezultate contestatii bacalaureatAstfel, procentul de la Buzău a crescut, păstrând judeţul nostru în topul de la nivel naţional.  

Trâgând linie rezultatelor, la prima sesiune, din 2666 de absolvenţi, doar 681 nu au reuşit să obţină diploma de bacalaureat. Pentru ei şi pentru absolvenţii care nu au participat la examen, există şansa susţinerii probelor la a doua sesiune.

Înscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului se vor încheia pe 19 iulie. Prima probă scrisă este programată pe 21 august.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!