Publicat la: 04.08.2020. 18:29 / 351 views

40 DE DECESE CAUZATE DE COVID 19. 1391 DE CAZURI CONFIRMATE

40 de decese cauzate de noul coronavirus au fost inregistrate în Buzău, de la începutul pandemiei până acum.

covid mort 2Ultimul caz este al unui bărbat în vârstă de 76 de ani, pacient cu leucemie, testat și confirmat în laboratorul Spitalului Universitar București. Pe 6 iulie a fost confirmat și transferat apoi la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Decesul a fost constatat pe 31 iulie. Pacientul prezenta mai multe comorbidități.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 15 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus (2 pacienți au fost testați și diagnosticați laboratoare private).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 10 luni și 73 de ani.

Deoarece, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un numar de 13 pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!