„40 de ani de rezistență rock”. Anul viitor, la „Top T” ar putea evolua doar trupe din străinătate

„40 de ani de rezistență rock”. Anul viitor, la „Top T” ar putea evolua doar trupe din străinătate

La sfârșitul acestei luni, sute de rockeri din toată țara sunt așteptați la Buzău. Aici, va avea loc ediția cu numărul 40 a Festivalului „Top T”. Timp de trei zile, pe scena festivalului vor urca nu mai puțin de 12 trupe, atât din vechea gardă, dar și altele, aflate la început de drum. La ediția de anul viitor, la festivalul de rock de la Buzău vor susține recitaluri doar trupe din străinătate.  

Ediția din acest an a Festivalului „Top T” se va desfășura în perioada 24-26 noiembrie, la Casa Tineretului din Buzău, într-un concept nou.

„Top T”  reunește pe scenă, în acest an, figuri legendare ale rockului românesc – foști membri în celebrele formații Phoenix și Cargo, care vor evolua în „Meșterii Rock” și „Rezident EX”. Alături de ei vor fi formații care au au obținut premii importante la „Top T” de-a lungul anilor, precum „Antract”, „Timpuri Noi”,  „Dirty Shirt” sau „Altar”.

La ediția de anul viitor, la festivalul de rock de la Buzău ar putea susține recitaluri exclusiv trupe rock din străinătate. Anunțul a fost făcut la Campus TV, de către Tolea Poștovei, unul dintre organizatorii festivalului.

Bilete se găsesc pe platforma ambilet.ro, precum și la intrare, într-un stoc limitat. 100 lei pe seară costă un bilet, 250 lei fiind prețul abonamentului pentru toate cele trei seri.

Festivalul „Top T” este cel mai vechi festival de muzică rock din România. De-a lungul timpului, festivalul a găzduit pe scenă cei mai importanți artiști de gen și a constituit o rampă de lansare pentru multe nume importante ale muzicii rock. Un clip postat pe Youtube de către un buzoian prezintă momente cu totul inedite de la ediția 1989 a festivalului Top T.

Festivalul „Top T”, ediția 2023, este organizat de Asociația Hair Redivivus și Fundația pentru Tineret Buzău, scu sprijinul Primăriei și Consiliului Județean Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și