Publicat la: 25.05.2020. 18:22 / 350 views

30.000 DE MII DE MĂȘTI DONATE SPITALULUI JUDEȚEAN. GESTUL VINE DIN PARTEA UNEI FIRME PRIVATE

Încă de la începutul pandemiei, Spitalul de Urgență Buzău a primit numeroase donații, constând în materiale sanitare și de protecție pentru personalul medical. Săptămâna trecută, cea mai mare unitate spitalicească din județ a primit 30.000 de măști chirurgicale, din partea unei firme private.

masti 1 masti 2

Ajutor substanțial, pentru Spitalul Județean Buzău. Cea mai mare unitate spitalicească din județ a primit săptămâna trecută o donație de 30.000 de măști chirugicale, din partea unei firme private.  Achiziția se ridică la peste 80.000 lei. Inițiativa este cu atât mai binevenită, cu cât mai toate spitalele din țară se confruntă cu stocuri limitate de materiale de protecție contra Covid 19.

Echipa de conducere a Spitalului Județean a postat un mesaj de mulțumire, pentru toți cei care în această perioadă au făcut donații către spital.

De asemenea, mesajul de mulțumire a fost postat și pe portalul oficial al unității spitalicești. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!